Борусия на крачка от 1/8-финалите

Възпитаниците на Томас Тухел Борусия Дортмунд ще се класират в елиминациите при успех над Спортинг Лисабон.

Заложи bet365Борусия Дортмунд ще се сблъска със Спортинг Лисабон на своя „Сигнал Идуна Парк“ в сряда от 21:45 часа в среща от четвърти кръг в група F на Шампионската лига. Борусия надигра този съперник с 2:1 в Лисабон преди две седмици и при нова победа, ще си гарантира място в директните елиминации.

Залози за победа на Борусия се приемат с коефициент 1.44. Вероятността Спортинг да ликува с трите точки е оценена на 7.50. Коефициентът затова и двата тима да се разпишат в мача е 1.66.

Борусия Дортмунд оглавява класирането в групата със седем точки и по-добра голова разлика от имащият същия точков актив тим на Реал Мадрид. „Жълто-черните“ са непобедени в своята крепост в седем поредни мача във всички турнири и ще се стремят да запазят това статукво.

Марко Ройс и Невен Суботич са близко до завръщане в игра, но това няма да стане в идния двубой, докато Марсел Шмелцер, Свен Бендер и Ерик Дурм са под въпрос за мача. Пиер-Емерик Абумеянг (1.61 да вкара гол) може да се похвали с общо 10 попадения през тези кампания и сега ще бъде нахъсан да покачи головата си сметка.

Спортинг Лисабон е със само три точки, които бяха спечелени в домакинската победа с 2:0 срещу Легия Варшава в края на септември. Селекцията на Жорже Жесус не се радва на особено добра форма в гостуванията си напоследък, успявайки да вземе само две победи в шест мача.

Лукаш Спалвис и Джеферсон не отпътуваха с групата на Спортинг за визитата в Германия заради травми. Адриен Силва отново е на линия и сигурно ще заеме мястото си в халфовата линия. В преден се очаква като титуляр да видим Бас Дост, а Лазар Маркович сигурно ще бъде заменен от Брайън Руис.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365