Борусия М’гладбах – Истанбул Басаксехир 12 Декември

Двубоят между Борусия М’гладбах – Истанбул Басаксехир ще се проведе на 12 декември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. След слаб старт, който ги видя да загубят с четири гола до нула на домашна земя, настоящите лидери на Бундеслигата се отстояват и се очертават като фаворити, за да спечелят групата.

Коефициентът за победа на Борусия М’гладбах е 1.40. Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 8.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия М’гладбах – Истанбул Басаксехир: Статистика Н2Н

Истанбул Басакшехир ФК нямат загуба в последните си 6 мача като гост.
Мьонхенгладбах са в серия от 7 поредни домакински победи.
Мьонхенгладбах са в победна серия от 3 мача.

Борусия М’гладбах – Истанбул Басаксехир: Прогноза

По-специално се откроява „Monchengladbach Win to Nil“. След като отстъпиха срещу Рома, те са отбор, който не успя да вкара както домакин, така и гостите срещу италианците. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com