Борусия М’ Гладбах – Фортуна Дюселдорф неделя 4 ноември

Двубоят Борусия М’ Гладбах – Фортуна Дюселдорф от  Бнундеслига I на Германия ще се проведе на 4 ноември (неделя)  от 16:30 часа. Фортуна е заедно с Щутгарт на най-ниското място в лигата – те са равни по точки, победи, мачове, поражения, отбелязани и допуснати голове . 

Коефициентът за победа на Борусия М’ Гладбах  е 1.36.  Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Фортуна Дюселдорф е 9.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия М’ Гладбах – Фортуна Дюселдорф: Статистика Н2Н

Като домакин, Мьонхенгладбах не е губил от Fortuna Dusseldorf в последните 3 срещи помежду им.
Денис Закария има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Мьонхенгладбах. Алфредо Моралес е с 3 за Fortuna Dusseldorf.
Статистиката на Fortuna Dusseldorf като гост този сезон: 0-2-2.

Прогноза

Монхенгладбах победиха Фрайбург, което ги придвижи на второ място от трето . Те ще бъдат изключително мотивирани да се представят добре у дома и да запишат победа. Те са без загуба у дома през този сезон, а в последните си две победи те са вкарали общо седем гола. Фортуна, ако не броим приятелките мачове по време на почивката за „Лигата на нациите“, не са спечелили като гост  тази година и допуснаха десет гола в последните два мача.

Монхенгладбах -1.5 хендикап
НТ / ФТ Монхенгладбах / Монхенгладбах

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG