Бостън Бруинс – Каролина Хърикенс 07 Януари

Двубоят между Бостън Бруинс – Каролина Хърикенс ще се проведе на 07 януари (неделя) от 02:05 часа след полунощ българско време на откритата арена “Citi Field“ в двубой от редовния сезон в НХЛ. Бостън ще прекъсва серия от две поражения от съперника, срещу които завърши като губещ в четири от предните им пет двубоя.

Коефициентът за победа на Бруинс е 1.66, а ставката затова домакините да отбележат първия гол в мача е 1.74. Шансовете на Каролина да се поздрави с успеха са оценени на 2.30.

Бостън Бруинс е на четвърто място в Източната конференция с баланс 22-16, а в своята “TD Garden“ тимът има 13 победи в 21 домакинства. „Мечоците“ взеха 16 победи в предните си 21 срещи. Спечелвайки 34 от 42 възможни точки. Те ще влязат в двубоя със свежи сили, след като сблъсъка им в четвъртък срещу Флорида Пентърс бе отложен заради свирепите бури по Източното крайбрежие.

„Всички в отбора сме изключително задружни и това се вижда на леда. Страхотно е да си част от тази група и за мен е огромно удоволствие да съм с момчетата всеки ден на терена“. Заяви стрелецът на Бостън Брад Марчанд, който е вторият най-полезен играч на тима с 16 гола и 18 асистенции в актива си.

Стражът на домакините Туука Раск се намира в страхотна серия от 11 победи в 12 старта, но няма да вземе участие в двубоя, както и в следващия този уикенд срещу Питсбърг Пенгуинс.

Каролина Хърикенс заема място в средата на таблицата на Изток с 19 успеха в редовното време и 21 загуби. „Ураганите“ също се намират във възходяща форма. Триумфирайки в осем от последните си 11 мача. В четвъртък момчетата на Бил Петърс се отправиха към четири поредни визити. Като в първата от тях записаха гръмка победа с 4-0 над шампиона Питсбърг Пенгуинс.

Себастиян Ахо не успя да се разпише в първите 15 мача за сезона, но се събуди напоследък, забивайки шест попадения в последните шест срещи, в това число две срещу Питсбърг. Младокът се отчете и с четири асистенции за този период, а срещу Бостън има две точни попадения в три мача.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG