Бостън Бруинс – Каролина Хърикенс 10 Май

Двубоят между Бостън Бруинс – Каролина Хърикенс ще се проведе на 10 май (петък) от 03:08 часа след полунощ българско време в двубой номер едно от финала в Източната конференция на НХЛ. 

Залози за успех на Бостън в идната схватка можете да правите с коефициент 1.66, а линията затова домакините да излязат победители в първата третина се котира на 1.71. Шансовете на Каролина да отнеме домакинското предимство на съперника са оценени на 2.30.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бостън надви Кълъмбъс Блу Джакетс в понеделник с 3-0 шайби и спечели серията с общ резултат 4-1. „Мечоците“ ликуваха в последните си три мача срещу „сините якета“ и ще играят на финала в конференцията за първи път от 2013 г.

Бруинс ще възлага големи надежди на офанзивното си трио в лицето на Дейвид Пащърнак, Брад Марчанд и Патрис Бергерон, които допринесоха с общо 32 точки от старта на плейофите. Защитникът Чарли Макавой ще пропусне предстоящия сблъсък заради наказание, докато в „лазарета“ е Кеван Милар. Джон Муур и Ноел Асиари са под съмнение.

Каролина детронира шампиона Вашингтон Кепиталс в първи кръг, а в 1/2-финалите помете Ню Йорк Айлендърс с 4-0. “Ураганите“ влизат в идния двубой в серия от шест последователни успеха във фазата на елиминациите, което е най-дългата поредица от успехи на клуба от 2006 г., когато завоюва шампионските отличия в лигата.

Защитникът на Хърикенс Джейкъб Славин изработи 11 попадения в плейофите и е лидер по точки в своя тим. Себастиян Ахо, който е с девет пункта на сметката си, записа четири попадения и три асистенции в три мача срещу Бруинс редовния сезон. Колегата му Майкъл Ферланд е възстановен от контузията си, принудила го да пропусне осем срещи, и се очаква да се завърне в игра.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com