Бостън Бруинс – Каролина Хърикенс 17 Май

Двубоят между Бостън Бруинс – Каролина Хърикенс ще се проведе на 17 май (петък) от 03:08 часа след полунощ българско време в среща от финала в Източната конференция на НХЛ. „Ураганите“ са на ръба на елиминацията, след като не успяха да спечелят нито един от досегашните три двубоя от серията.

Залози затова Хърикенс най-сетне да стигне до успех над Бруинс се приемат при коефициент от 2.00. Шансовете на „мечоците“ отново да наложат волята си са оценени на 1.83.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каролина не успя да се възползва от това, че играе за първи път пред домашна публика във финала на Запад, и отстъпи с 1-2 шайби в мач номер три във вторник. Тимът се нуждае от фамозен обрат (21.00 да го постигне), за да се добере до битката за Купа Стенли, като трябва да повтори подвига на Филаделфия Флайърс от 2010 година, когато „летящите“ наваксаха пасив от 0-3 преди да отстранят Бруинс.

Крис Вагнер и Брад Марчанд станаха автори на двете точни попадения за Бостън във вторник, докато стражът Тука Раск блесна с 35 спасявания. Вагнер имаше малшанса да получи травма в ръката по време на двубоя и е аут за неопределен период от време. Бостън Бруинс – Каролина Хърикенс.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com