Бостън Бруинс – Сейнт Луис Блус 02 Февруари

Двубоят между Бостън Бруинс – Сейнт Луис Блус ще се проведе на 02 февруари (петък) от 02:05 часа след полунощ българско време в интригуващ сблъсък от редовния сезон в НХЛ. Сейнт Луис се чувства доста комфортно в “TD Garden“ в последните години, завършвайки на печелившата страна осем пъти в миналите си девет визити.

Залози затова Блус да продължи успешния си ход в арената на съперника се приемат с коефициент 2.15. Ставката за победа на Бостън е 1.74, а вероятността домакините да ликуват с печеливша разлика от 2 гола е оценена на 6.50.

Бостън Бруинс ще се опита да отвърне след поражението с 1-3 от Анахайм Майти Дъкс у дома. С което прекъсна серия от пет победи в лигата. Момчетата на Брус Касиди са втори в Източната конференция с баланс 29-19, а на своя лед са зарадвали феновете си 16 пъти в общо 26 домакинства.

Водещият реализатор на Бруинс Брад Мърчанд е наказан, а контузен е бранителят Чарли МакАвой, докато Андерс Борк и Ноел Асиари са под съмнение. Райън Спунър се разписа срещу Дъкс, реализирайки седмото си попадение в предните 12 мача. Туука Раск пък може да се похвали със серия от 18 мача с точки на сметката си.

Сейнт Луис Блус спечели с 3-1 у дома срещу Монреал Канейдиънс в последния си сблъсък, поздравявайки се с трети пореден успех, всичките от които у дома. „Блусарите“ заемат четвърта позиция на Запад с показатели 31-21, в това число 13-11 в двубоите си навън.

Резервният страж на Блус Картар Хътън се възползва по най-добрия начин от предоставените шансове за изява, допринасяйки с 94 от 96 спасени за победния ход на тима. Възпитаниците на Майк Йео се справят нелошо при играта с числено предимство, реализирайки пет от последните си 12 опита.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG