Бостън Селтикс – Кливлънд Кавалиърс 16 Май

Двубоят между Бостън Селтикс – Кливлънд Кавалиърс ще се проведе на 16 май (сряда) от 02:35 часа след полунощ българско време в схватка номер две от финала в Източната конференция на НБА. Бостън нанесе тежък удар на съперника, разгромявайки го с 108-83 точки в първата среща, и сега ще се опита да се възползва от психологическото си предимство.

Коефициентът за успех на Селтикс и във второто домакинство е 1.90, а залози затова „келтите“ първи да стигнат до 20 точки се приемат с коефициент 1.80. Шансовете на Кливлънд да изравни резултат с успех в “TD Garden“ са оценени на 1.90.

 

В първия двубой Бостън уби интригата до голяма степен още след откриващата четвърт, когато водеше с 36-18 точки. На полувремето момчетата на Брад Стивънс имаха аванс от 61-35 и с цялостното си представяне дадоха сериозна заявка за класиране на първия си голям финал в лигата от 2009/2010 г.

Маркъс Морис бе един от героите в състава на победителите. Морис, който получи шанс да започне като титуляр на мястото на Арън Бейнс. Се открои с 21 точки и 10 борби и обезличи голямата звезда на съперника Леброн Джеймс, който завърши едва с 15 точки.

„Заслугата е на целия отбор, не само на мен. Всеки изигра своята роля в опазването на Джеймс. Той очевидно е най-добрият играч в лигата и са нужни усилията на целия отбор. За да го опазиш през целия мач. Мисля, че свършихме отлична работа в тази насока“, коментира Морис.

Самият Джеймс заяви след злощастния първи двубой. Че няма абсолютно никакви притеснения на този етап. Той изтъкна, че е бил в много по-тежки ситуации в кариерата си и изрази увереност, че тимът му ще става все по-силен в хода на финалната серия.

Джейлън Браун бе най-резултатен за успеха на Селтикс с 23 пункта на сметката си. Следван от Морис и Ал Хорфорд (20). Новобранецът Джейсън Тейтъм пък се отчете с 16 точки и прекъсна серия от седем поредни срещи с 20 или повече точки в дебютното си участие във фазата на елиминациите.

За Кавалиърс Кевин Лов завърши с най-висок точков актив (17). След като имаше средно по 25 точки в предишните три плейофни двубоя. Той обаче бе точен само в пет от 14-те си изстрела от игра и ще трябва да коригира мерника си.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте Bet365 бет365 лайв На Живо. Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com