Бостън Селтикс – Кливлънд Кавалиърс 28 Май

Двубоят между Бостън Селтикс – Кливлънд Кавалиърс ще се проведе на 28 май (понеделник) от 03:35 часа след полунощ българско време в седми, последен мач от финала в Западната конференция в НБА. „Келтите“ не познават вкуса на поражението в домашната си зала от началото на директните елиминации.

Залози за победа на Селтикс се приемат при коефициент от 1.68. Шансовете за успех на Кавалиърс са оценени на 2.25.

 

Кливлънд запази шансове да стигне до четвърти пореден финал в лигата, след като спечели мач номер шест срещу Бостън със 109-99 точки в петък в Охайо. Лидерът на „кавалерите“ Леброн Джеймс се представи невероятно, завършвайки двубоя с 46 точки, 11 борби, девет асистенции, три откраднати топки и един чадър. Той записа седмия си мач с над 40 точки в тазгодишните елиминации.

„Страхотно е да имаш шанс да изиграеш още един двубой. Както винаги съм казвал, мач номер 7 са трите най-хубави думи в спорта. Трябва да се насладим на тази възможност и да се забавляваме. На един мач сме от класиране за финалите на НБА. Какво повече може да искаме“, сподели Джеймс пред ESPN.

Бостън не е допускал обрат от 2-0 в плейофна серия в своята история. Брад Стивънс и компания се представят отлично в „TD Garden“ от началото на елиминациите, като имат десет победи от десет изграни срещи.

„Мисля, че не сме чак в толкова лоша ситуация. Това може и да звучи откачено, но точно така го чувствам. Защитавахме се добре в четвъртък вечер и притежаваме всичко необходимо, за да успеем. Допуснахме някои грешки и ако ги изчистим, мисля, че ще влезем в предстоящия двубой в прекрасна форма“, коментира Кер.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте Bet365 бет365 лайв На Живо. Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com