Бостън Селтикс – Милуоки Бъкс 25 Април

Двубоят между Бостън Селтикс – Милуоки Бъкс ще се проведе на 25 април (сряда) от 02:05 часа след полунощ българско време в двубой номер пет между двата тима от първи кръг на плейофите в Източната конференция на НБА. „Келтите“ ще се опитат да се възползват от домакинското си предимство и да поведат с 3-2 в серията.

Коефициентът за победа на Бостън е 1.62, а вероятността домакините да спечелят с 3-6 точки разлика в резултата е оценена на 6.50. Залози за победа на гостите от Милуоки се приемат с коефициент 2.40.

Бостън взе максимума в първите два мача от серията в своята “TD Garden“. Но след това стъпи накриво в двете си гостувания в Уисконсин. С което позволи на съперника да изравни резултата до 2-2. В мач номер четири Бъкс се пребори за успеха в заключителните секунди. Ликувайки с 104-102 точки, и сега ще се стреми да нанесе нов удар по амбициите на Селтикс.

Голямата звезда на Милуоки Янис Антетокунмпо вкара победния кош 5.1 секунди преди сирената в четвъртия сблъсък. От началото на серията „Гръцката откачалка“ може да се похвали със средно по 27.8 точки. 8.5 борби и 6.5 асистенции, а колегата му Крис Мидълтън също играе ключова роля със средно по 25.5 точки и 6.5 борби.

Джайлин Браун се нагърби със задачата да замести контузения ас на Бостън Кайрин Ървин и до момента се справя повече от успешно. Браун завърши с 34 точки в мач номер четири и е най-резултатния играч на „келтите“ в серията със средно по 23.8 точки. Тери Розие обезличи ветерана на Милуоки Ерик Бледсоу в първите два мача в Бостън и ще има амбициите отново да блесне със стабилни изяви.

Маркус Смарт от състава на домакините няма да вземе участие в срещата заради травма в палеца на ръката. Като се очаква той да бъде готов за мач номер 6. В лагера на „елените“ под въпросителна е Джон Хенсън. Който не взе участия в последните два двубоя.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте Bet365 бет365 лайв На Живо. Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com