Ботафого – Сао Пауло събота, 29 юли

Двубоят между Ботафого – Сао Пауло ще се проведе на 29 юли (събота) от 22:00 часа в среща от Кампеонато Бразилиеро на Бразилия. Ботафого ще влезе в играта с високи надежди, след като си осигури полуфинала на Copa do Brasil след впечатляващо представяне срещу Атлетико Минейро в средата на седмицата.

Коефициентът за победа на Ботафого е 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00Залози затова Сао Пауло да победят се приемат със ставка 3.00.

Ботафого – Сао Пауло: Двубой статистика

Записът от статистиката говори в полза на Сао Пауло, които са спечелили 13 от 29 предишни сблъсъка с Ботафого.

Интересно е да се отбележи, че всяко от трите последни срещи между двете страни видяхме, че посещаващите отбори излизат победители.

Ботафого – Сао Пауло: Прогноза

Просто не можем да видим как тази тенденция би могла да бъде продължена този уикенд след ужасяващата форма, която Сао Пауло показа от самото начало на сезона.

Домакинската победа е задължителен избор при високия коефициент от 2.50.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А на Бразилия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG