Ботев Враца – Левски bet365

Двубоят между Ботев Враца – Левски ще се проведе на 05 август (неделя) от 18:30 часа в среща от Първа Лига на България. Ботев се завърна в елита с две поредни поражения в две поредни гостувания. Сега тимът ще домакинства в Монтана.

Коефициентът за победа на Ботев Враца е 4.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Левски е 1.61. Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Двата гола до момента в елита са дело на Петър Атанасов. Врачани допуснаха 5 гола в първите два кръга. Ботев има три жълти картона в първите два мача.

Левски стартира първенството с победа и равенство. Тимът вкара три гола в първите си два мача. След „сухата мрежа“ в Пловдив, „сините“ допуснаха два гола срещу Черно море.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: FedEx, Армеец, Mtel, bet365.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG