Ботев Пловдив – Септември София 12 Октомври

Двубоят между Ботев Пловдив – Септември София ще се проведе на 12 октомври (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Първа Професионална Лига. Пловдивчани ще влязат в топ 6 на подреждането, ако успеят да се поздравят с пълния комплект точки на стадиона в „Коматево“.

Коефициентът за победа на Ботев е 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Залози затова Септември да победят се приемат със ставка 6.00.

Ботев Пловдив се намира на седмо място в таблицата с 14 пункта и при победа ще се приближи само на четири точки от третия Левски. Момчетата на Николай Киров постигнаха два поредни успеха преди международната пауза, съответно с 3:0 в градското дерби срещу Локомотив и с 2:4 като гост на новака Витоша Бистрица.

Звездата на домакините Тодор Неделев попадна в групата за мача, но по всяка вероятност ще бъде оставен на скамейката, тъй като взе участие и в двете световни квалификации на България срещу Франция и Люксембург. Очакванията са мястото му на десния фланг да заеме Стивън Петков.

Септември София е на предпоследно място в таблицата със само седем спечелени точки от 10 изиграни мача. Възпитаниците на старши-треньора Николай Митов не познават успеха в четири поредни кръга, инкасирайки поражения в последните три.

Митов не пази особено добри спомени от краткия си престой начело на Ботев миналата година. Когато бе принуден да подаде оставка след негодувание от страна на привържениците на клуба. За идния двубой специалистът няма да може да разчита на петима от своите основни футболисти, които не успяха да се възстановят навреме от контузии.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.


Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG