Ботев Пловдив – ЦСКА неделя, 30 юли

Двубоят между Ботев Пловдив – ЦСКА ще се проведе на 30 юли (неделя) от 18:45 часа от 3-тия кръг на Първа професионална футболна лига. Ботев няма загуба в последните си 5 мача срещу “червените”, които в исторически план са най-неудобният съперник на тима в елита.

Коефициентът за победа на Ботев е 5.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози затова ЦСКА да победят се приемат със ставка 1.57.

Декларираните от ръководството на ЦСКА-София амбиции да се преследва титлата засега не намират никакво покритие. “Червените” започнаха сезона с малко очаквано равенство срещу Славия, а след това отстъпиха на “Българска армия” от шампиона Лудогорец, който в този мач излезе с голяма част от резервите си. Днес тимът на Стамен Белчев гостува на носителя на Купата на България Ботев (Пловдив) в търсене на първа победа.

“Канарчетата” впечатляват с представянето си в Лига Европа и имат реален шанс да стигнат до плейофите преди груповата фаза, ако елиминират Маритимо. Първата среща завърши 0:0 и се очаква наставникът Николай Киров да съхрани силите на част от титулярите за реванша в Португалия. Въпреки това, “жълто-черните” ще сглобят достатъчно боеспособен състав, който ще се опита да повали “червените”.

Звездата на Ботев Тодор Неделев със сигурност пропуска мача. Най-вероятно почивка ще получи Омар Косоко, който е бивш футболист на “армейците”. Виктор Генев и Крум Стоянов също може да не започнат двубоя в Коматево. Шанс за изява ще получат Тони Тасев и Фелипе Бризола, а на върха на атаката ще действа Фернандо Виана. До капитана Лъчезар Балтанов в средата на терена ще играе Серкан Юсеин.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG