Ботев Пловдив – ЦСКА София 01 Септември

Двубоят между Ботев Пловдив – ЦСКА София ще се проведе на 01 септември (събота) от 18:45 часа в среща от Първа Лига на България. Ботев записа 3 победи и 3 загуби от началото на сезона.

Коефициентът за победа на Ботев Пловдив е 4.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на ЦСКА София е 1.61. Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

„Канарчетата“ вкараха 7 гола, като не се разписаха само в два мача. Тимът допусна 4 гола от началото на сезона. Запази вратата си без гол в 3 мача. Ботев има 14 жълти картона. Стивън Петков и Тодор Неделев са водещите реализатори с по 3 гола.

ЦСКА-София има 5 победи и 1 поражение до момента в Първа лига. „Червените“ имат 13 гола и към този момент са най-резултатният отбор в Първа лига. Отборът на Ел Маестро е допуснал само 2 гола. Лудогорец също има 2 допуснати гола (най-малко допуснати в Първа лига). Двата отбора имат и по 4 „сухи мрежи“ досега. ЦСКА има най-малко жълти картони до момента (10). Мауридес е голмайстор на отбора с 5 гола. Бразилецът е на първо място при реализаторите в Първа лига заедно с Петър Димитров.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: FedEx, Армеец, Mtel, bet365.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG