Бохум – Ерцегебирге Ауе петък 27 Април

Двубоят между Бохум – Ерцегебирге Ауе ще се проведе на 27 април (петък) от 19:30 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Erzgebirge Aue успя да запази второто ниво с 39 точки за последния мандат. Тези резултати съвпадат този път, но с три мача, които трябва да играят. Виола все още трябва да работи усилено, за да избегне отпадането.

Коефициентът за победа на Бохум е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Коефициентът за победа на Ерцегебирге Ауе е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бохум – Ерцегебирге Ауе: Двубой статистика

Три от последните четири срещи от H2H завършиха със същите 1-1 точки.

Бохум е непобедим в последните шест мача срещу Виола.

Die Unabsteigbaren спечели четири, изравни два и загуби само един от седемте изхода на дома срещу Erzgebireg Aue.

 

Бохум – Ерцегебирге Ауе: Прогноза

Домакините се наслаждават на невероятна магия напоследък. Ако го бяха открили по-рано в кампанията, сега нямаше да се съмняват в първите три. Робин Дут може да се гордее с атакуващите страни на отбора си, откакто Бохум нанесе два или повече гола във всяка от споменатите четири победи в този процес.

Като се има предвид, че сега са изправени пред борбата с отбранителната линия на Ауе, имаме основания да очакваме продължаването на тенденцията им с високи оценки. Можем да заложим на Die Unabsteigbaren да реализират два или повече гола.

Също така, домакинската победа заслужава подкрепа на коефициентите от 1,66, тъй като статистиката също говори в полза на Бохум.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: SEAT, Volkswagen Financial Services, Alpecin.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG