Бохум – Нюрнберг понеделник 04 Ноември

Двубоят между Бохум – Нюрнберг ще се проведе на 04 ноември (понеделник) от 21:30 часа в среща за Бундеслига II на Германия. Бохум посреща Нюрнберг в Vonovia Ruhrstadion в понеделник вечерта, тъй като те гледат да спечелят за първи път в три мача в лигата до момента.

Коефициентът за победа на Бохум е 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Нюрнберг да победят се приемат с коефициент 2.55. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Бохум – Нюрнберг: Двубой статистика

Нюрнберг не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Статистиката на Бохум като домакин този сезон: 0-5-0.
Silvere Ganvoula има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Бохум. Йоханес Гейс е с 4 за Нюрнберг.

Бохум – Нюрнберг: Прогноза

Нито една от страните не се е покрила с отбранителна слава този сезон, но домакините са тези, които предлагат стойност. Те все още могат да бъдат без домакинска победа, въпреки че някои силни атакуващи изпълнения напоследък предполагат, че времето им е близо. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Bundesliga II можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG