Брага – Фейрензе понеделник, 27 Ноември

Двубоят между Брага – Фейрензе ще се проведе на 27 ноември (понеделник) от 21:00 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Спортинг Брага ще бъде домакин на Фейрензе в 12-ия кръг на Португалската първа лига в понеделник, 27 ноември. Домакините са на четвърто място, като са събрали 22 точки, докато гостите са на 13-то място със само 11 точки от 11 мача.

Коефициентът за победа на Брага е 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Фейрензе да победят се приемат със ставка 7.50.

Брага – Фейрензе:  Двубой статистика

Групата на Абел Ферейра има шест победи, равенство и загуба от последните си осем срещи с посетителите. Също така, посетителите са загубили всичките си четирима, които играят домакините на стадион „Общински де Брага“. Само веднъж в последните осем мача тези отбори регистрираха цели, а шест от осемте срещи дадоха над 2.5 гола.

 

Брага – Фейрензе: Прогноза

Домакините не изгубиха нито един от последните шест мача, като два пъти спечелиха четири, докато гостите спечелиха само веднъж и загубиха пет от последните си шест мача. Също в това наказание домакинът загуби само два пъти, с едно равенство и шест победи от последните девет мача. От другата страна той спечели само веднъж и загуби останалите от последните си четири мача. Това означава, че домакинът е фаворит да спечели този мач.

В последните си четири срещи Брага води до полувремето. Ако трябва да тръгнем с тази тенденция, домакинът е фаворит да спечели този мач на полувремето.

Всички последни четири срещи между двата отбора в този мач дадоха над 2.5 гола. Също така, домакинът е вкарал в осем от последните 10 домакински мача, отбелязвайки 20 гола в този процес. Гостуващият отбор отбеляза само два гола в последните си мача.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Примейра Лига на Португалия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG