Брадфорд – Питърбро 11 Декември bet365

Двубоят Брадфорд – Питърбро от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 11 декември (вторник) от 21:45 часа. След като се бори много за тази среща след 2-2 на стадион ABAX, Брадфорд влезе в уикенда, надявайки се да спечели над съперника си Плимут, но те не успяха да се справят, въпреки че на три пъти водиха по време на трилъра с общо шест гола.

Коефициентът за победа на Брадфорд е 3.10 . Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Питърбро е 2.37. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брадфорд – Питърбро: Статистика Н2Н

Питърбъро нямат загуба в последните си 8 мача.
По време на последните 7 срещи с Брадфорд като домакин, Брадфорд спечели 3 пъти, при 1 равенства и 3 победи за Питърбъро. Головата разлика е 8-6 в полза на Питърбъро.

Брадфорд – Питърбро: Прогноза

Питърбъро допускат средно по 1,6 гола в Първа лига по време на настоящата кампания. Питърбъро се класира в долната ос, когато става въпрос за приписване на очакваните голове в Лига 1.

Питърбъро е един от осемте отбора, които ще допуснат 100+ изстрела в Лисабон през този сезон.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG