Бразилия – Швейцария bet365

Срещата от Група Е на Световната купа на ФИФА 2018  между Бразилия – Швейцария ще се проведе на 17 юни (неделя) от 21:00ч на Ростов Арена. Бразилия ще се появи на световната сцена за първи път след унизителната  загуба  7-1 срещу Германия преди четири години.

Кофициентът за победа на Бразилия е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Швейцария е 10.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бразилия – Швейцария: Статистика Н2Н двубои

Бразилия ще се отправи към турнира в добро настроение след успешна кампания в южноамериканските квалификации за Световната купа.
Те са фаворити да спечелят и трите групови мача, но първият срещу суровата отбранителна линия на Швейцария може да бъде най-големият им тест по пътя.
И двете страни имат добра защита напоследък и не очакваме много голове в неделя в Rostov Arena.

Отборите имат победа, равенство и поражение всеки преди четвъртата си среща.
Първият им двубой се проведе в Wold Cup 1950, когато резултатът бе 2-2 равенство в груповата фаза.
Останалите два сблъсъка бяха приятелски срещи, като Бразилия спечели през ноември 2006 г. с 1-2, а Швейцария спечели 1-0 победа през август 2013 г.

Прогнози

Бразилия подобри своята защита под ръководството на Tite и те ще бъдат сериозни опоненти в Русия. Селекоо допуснаха не повече от две гола в последните 11  мача. Те запазиха мрежата си чиста в последните  пет поредни мача,  въпреки че опозицията им включваше отбори като Англия, Русия, Германия, Хърватия и Австрия.

Знаейки, че Швейцария обикновено е склонна трудно да вкарва голове, трябва да очакваме чист лист за Бразилия. La Nati също трудно допускат голове и доказаха своята отбранителна стабилност, като задържаха Испания  до 1: 1 в скорошната им приятелска среща по-рано този месец. Те подкрепиха този резултат с 2-0 победа над другите състезатели от Световната купа по-късно в Япония и можем да кажем, че Владимир Петкович и неговите играчи ще влязат в турнира с високо доверие.

Швейцария вероятно ще играе отбранително, затова ние намираме стойността в подкрепата на под 2.5 гола в мача.

Очакваме отново добро представяне от Неймар.

Бразилия да поддържа чист лист
Под 2.5 гола

Бразилия – прогнозен състав (4-3-3)

Алисън – Маркинош, Миранда, Данило, Марсело – Касемиро, Паулино, Кутино – Уилян, Неймар, Габриел Исус.

Швейцария – прогнозен състав (4-2-3-1)

Sommer – Schar, Akanji, Lichtsteiner, Родригес – Беhrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Seferovic.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG