Брайтън – Борнемут събота 13 Април

Двубоят Брайтън – Борнемут от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 13 април (събота) от 17:00 часа. Борнемут прекара първата половина на сезона в мечта за квалификация за Лига Европа, след като се изкачиха на върха на добрата си форма, но обрат във формата остави мечтите по-скоро приглушени.

Коефициентът за победа на Брайтън е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Борнемут е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брайтън – Борнемут: Статистика Н2Н

Статистиката на Борнемут като гост този сезон: 4-0-12.
Брайтън са в серия от 3 поредни загуби.
Последната домакинска победа на Брайтън срещу Борнемут бе през 2008.

Брайтън – Борнемут: Прогноза

Борнмът загуби 10 от последните си 11 гостувания в лигата, като единствената им утеха идва от победа с 2:0 срещу Хъдърсфийлд. В събота те са изправени пред страна от Брайтън, които загубиха само 5 домакински мача през целия сезон, така че смятаме, че подкрепата за победата на Брайтън тук изглежда страхотно, заедно с 1-0 прогноза за точен резултат.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG