Брайтън и Хоув Албион – Лестър 31 март

Двубоят между Брайтън и Хоув Албион – Лестър ще се проведе на 31  март (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  И двата отбора търсят победа, за да увеличат амбициите си за сезона. Чайките загубиха 2: 0 от Манчестър Юнайтед в четвъртфиналите на ФА Къп, и сега във Висшата лига основната им цел е да избегнат отпадането. 

Коефициентът за победа на Брайтън и Хоув Албион е 2.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на  Лестър е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Брайтън и Хоув Албион – Лестър: Статистика Н2Н за двубои

  • Лестър спечели 2-0, когато срещна с  Брайтън по-рано този сезон.
  • Отборите споделят 3 победи и 1 равенство в последните си 7 срещи във всички състезания.
  • Шест от последните 8 H2H срещи завършиха с под 2,5 гола.
  • Като домакински отбор, Чайките са без загуба в последните четири мача- 3 победи и 1 равенство.
  • В пет от последните шест домакински мача на Брайтън срещу Лестър и двата отбора  отбелязаха гол.

Прогноза

Формата на Брайтън е блестяща и те са загубили  само веднъж в последните 7 мача на Amex. Те са спечелили последните три като отбелязаха общо 9 гола. Също така Н2Н статистиката им срещу лисиците  у дома е добра.

Формата на Лестър в гостуващите мачове не е толкова добра и те са без победа в пет мача , с 1 равенство и 4 загуби, преди да разбият застрашените от отпадане Уест Бром. И все пак техният рекорд при гостувания е положителен, след като в 9 от последните 10 гостувания вкараха.

Ето защо очакваме двата отбора да вкарат в мача, а Брайтън е отборът с най-добър шанс да вземе три точки. Можете да заложите с двоен шанс.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реа  л-шщай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com