Брайтън – Манчестър Сити 12 Май

Двубоят Брайтън – Манчестър Сити от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 май (неделя) от 17:00 часа. Твърдо спечелената от Брайтън точка в Емирствата миналия уикенд, както и фактът, че Кардиф отново победи, остави Крис Хутън и неговите хора да въздъхнат с облекчение преди последния мач от сезона.

Коефициентът за победа на Брайтън е 19.00. Равенството в мача е оценено с 8.50. Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.16 Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брайтън – Манчестър Сити: Статистика Н2Н

Брайтън не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Брайтън не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Ман Сити.
Ман Сити са в победна серия от 6 мача.

Брайтън – Манчестър Сити: Прогноза

Манчестър Сити ще иска да задържи трофея във Висшата лига в Етихад и няма начин да не се справи срещу беззъбната атака на Брайтън. Подкрепата на Манчестър Сити да спечели до нула изглежда страхотен залог.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG