Брайтън – Нюкасъл 24 Септември

Двубоят между Брайтън – Нюкасъл ще се проведе на 24 септември (неделя) от 18:00 часа в мач от Висшата лига на Англия. Мениджърът на Нюкасъл изиска от играчите си да останат „здраво стъпили на земята“ след положителните резултати напоследък.

Коефициентът за победа на Брайтън е 2.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Нюкасъл да победят се приемат със ставка 2.90.

Нюкасъл стартира неубедително кампанията си във Висшата лига след завръщането си от Чемпиъншип, но в последните три кръга момчетата на Рафаел Бенитес се поздравиха с победи, което им даде основания да се размечтаят. Бенитес обаче побърза да предупреди, че тимът все още нищо не е постигнал и напомни, че докрая на шампионата има още доста мачове.

„Наистина, спечелихме последните си три мача, но в същото време не трябва да забравяме, че докрая ще бъде много трудно. Трябва да останем здраво стъпили на земята, защото ни предстои дълго състезание. Щастлив съм да виждам феновете да мечтаят, но ние не трябва да се отпускаме. В момента целта ми е да правя отбора по-силен с всеки изминал мач и да го подготвям по възможно най-добрия начин за мачовете. Всичко зависи от нас самите“, заяви Бенитес.

В неделя „свраките“ ще затворят кръга във Висшата лига с гостуване на друг новак – Брайтън. „Чайките“ са на 17-то място в подреждането с показатели от една победа, три загуби и едно реми. През миналия сезон в Чемпиъншип те отстъпиха и в двата си мача срещу Нюкасъл.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save