Брайтън – Уест Хям събота 17 Август

Двубоят между Брайтън – Уест Хям ще се проведе на 17 август (събота) от 15:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Мениджърът на Брайтън Греъм Потър се наслаждаваше на мечтания старт на кариерата си на Чайките миналия уикенд, когато наблюдаваше как отбелязват три гола без отговор срещу Уотфорд на Vicarage Road.

Коефициентът за победа на Брайтън е 2.55. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Уест Хям е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брайтън – Уест Хям: Статистика Н2Н

Уест Хям са в серия от 4 поредни победи като гост.
Брайтън са в победна серия от 3 мача.
Мачове от миналия сезон: 1-0 (Брайтън домакин) и 2-2 (Уест Хям домакин).

Брайтън – Уест Хям: Прогноза

Заобиколени от фината победа на Vicarage Road и въоръжени с комбинация от мощния ефект на новия мениджър и отличен рекорд срещу Айрънс, смятаме, че има отлична полза в подкрепата на Брайтън да спечели на пазара на резултатите тази седмица.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG