Брайтън – Челси сряда 01 Януари

Двубоят между Брайтън – Челси ще се проведе на 01 Януари (сряда) от 14:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Брайтън завърши безпроблемната си серия от четири мача през уикенда с така необходимата победа с 2:0 над Борнмут в мача от южното крайбрежие на стадион „Амекс“.

Коефициентът за победа на Брайтън е 3.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Челси е 1.95. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брайтън – Челси: Двубой Статистика

Брайтън не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Челси.
Люис Дънк има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Брайтън. Жоргиньо е с 8 за Челси.
Нийл Мопе е голмайстора на Брайтън с 7 гола. Тами Ейбръхам има 12 гола за Челси.

Брайтън – Челси: Прогноза

Нападателите на Челси сякаш се отличават в по-широките пространства, които им се предоставят като гостуващ отбор за контраатака, като са постигнали средни 2.66 гола за 90 минути в гостуващ мач през последните си девет мача на Стамфорд Бридж и ние ги подкрепяме, за да вземат два гола повече срещу Брайтън в сряда.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com