Брайтън – Шефилд Уенсдей 04 Януари

Двубоят Брайтън – Шефилд Уенсдей от FA Cup ще се проведе на 04 Януари (събота) от 17:01 часа. Брайтън успя да стигне до полуфиналите на това състезание миналия сезон, преди загубата от Ман Сити да сложи край на надеждите им. Те ще имат желание за още едно пътуване до Уембли този сезон.

Коефициентът за победа на Брайтън е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Шефилд Уенсдей е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брайтън – Шефилд Уенсдей: Статистика Н2Н

Като домакин, Брайтън не е губил от Шефилд У в последните 3 срещи помежду им.
Шефилд У са в серия от 3 поредни загуби.
По време на последните 10 срещи с Брайтън като домакин, Брайтън спечели 4 пъти, при 4 равенства и 2 победи за Шефилд У. Головата разлика е 12-7 в полза на Брайтън.

Брайтън – Шефилд Уенсдей: Прогнозa

Шефилд Уенсдей нямаше добър старт през последните седмици, но ние ги подкрепяме да излязат от този мач в добра форма, въпреки че очакваме да загубят срещу домакините Брайтън. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG