Брентфорд – Барнет 05 Февруари

Двубоят Брентфорд – Барнет от FA Cup ще се проведе на 05 февруари (вторник) от 21:45 часа. Брентфорд и Барнет имаха честта да се срещнат съвсем скоро в четвъртия кръг на ФА Къп миналия понеделник на стадиона „Улей”.

Коефициентът за победа на Брентфорд е 1.18. Равенството в мача е оценено с 8.00. Коефициентът за победа на Барнет е 17.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брентфорд – Барнет: Статистика Н2Н

Нийл Мопе е голмайстора на Брентфорд с 2 гола. Шакийл Култрист има 3 гола за Барнет.
Брентфорд нямат загуба в последните си 9 мача.
Брентфорд са в серия от 3 поредни домакински победи.

Брентфорд – Барнет: Прогноза

Барнет вече претендира за огромен скалп на шампионата в предишния кръг, когато зашеметиха Шефийлд Юнайтед с 0:1 в Брамал Лейн. По ирония на съдбата, през следващия уикенд те загубиха с 4:0 от Брейнтри Таун в съответното им подразделение.

Посетителите не са във форма в този мандат на Националната лига. Те седят на 17-то място (от 24-те отбора) в класацията на лигата и загубиха три от последните четири мача в лигата като гостуващ отбор. Брентфорд са непобедени в последните осем мача във всички състезания и ние просто трябва да ги видим като големи фаворити, за да потвърдят етикета на фаворитите в обратната фиксация на домашния кръг.

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG