Брентфорд – Нотингам Форест 28 Януари

Двубоят между Брентфорд – Нотингам Форест ще се проведе на 28 Януари (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Борбата за място във Висшата лига се разгорещява в средата на седмицата, като този решаващ сблъсък свързва двама от първите пет отбора в класацията.

Коефициентът за победа на Брентфорд е 1.61Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Нотингам Форест е 6.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брентфорд – Нотингам Форест: Двубой Статистика

Оли Уоткинс е голмайстора на Брентфорд с 18 гола. Люис Грабън има 16 гола за Нотингам.
Мачове от миналия сезон: 2-1 (Брентфорд домакин) и 2-1 (Нотингам домакин).
В Чемпиъншип, Брентфорд има 6 последователни домакински победи.

Брентфорд – Нотингам Форест: Прогноза

Домакините имаха няколко сблъсъка с голове, като над 2,5 гола кацнаха в четири от последните им пет мача на това място. Те влизат в този сблъсък след 3-1 победи у дома, докато се срещат с Forest, които са вкарали в 86% от пътуванията си. Тъй като Форест губи с един гол в пет от шестте си поражения този сезон, ние залагаме за победа за Брентфорд като наш правилен избор на резултат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com