Брентфорд – Оксфорд 05 Януари bet365

Двубоят Брентфорд – Оксфорд от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 05 януари (събота) от 17:00 часа. Оксфорд се изправя срещу Брентфорд в 3-ти кръг от сезона на купата. Мачът на ФА Къп се провежда в Грифин парк тази събота. Брентфорд е на 18-то място в лигата на шампионите, след като е спечелил 28 точки от лигата.

Коефициентът за победа на Брентфорд е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Оксфорд е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брентфорд – Оксфорд: Статистика Н2Н

Оксфорд не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Брентфорд нямат загуба в последните си 4 мача.
Оксфорд са в серия от 3 поредни загуби.

Брентфорд – Оксфорд: Прогноза

Оксфорд играе цяла лига под Брентфорд, в Лига 1, докато Брентфорд търгува с тях в Шампионата. Очаквайте Брентфорд да играе със сърце на терена, тъй като положението им в лигата в момента не е толкова добро и затова се нуждаят от грандиозно представяне в тази среща, за да запазят морала и вярата си до края на сезона.

Оксфорд е осакатен с хендикап, докато те също се борят в зоната за изпадане в Лигата. Тъй като почти половината от лигата е почти приключила, те са в много вероятно положение да бъдат понижени в Лигата 2 през следващия сезон. Няма реалистичен шанс, когато те ще оцелеят без загуба.

Брентфорд е вкарал в 20 от последните си 21 домакински срещи, а срещу опонент, който се бори с Лига 1, фронтовата линия на домакините няма да има големи затруднения при намирането на задната част на мрежата. Очаквайте Брентфорд да вкара и в двете половини и очаквате поне два гола от домакините.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG