Брест – Оксер понеделник 11 Февруари bet365

Двубоят Брест – Оксер от Лига 2 на Франция ще се проведе на 11 февруари (понеделник) от 21:45 часа на стадион Франсис Ле Бле. 24-ти кръг от Лигата среща отбора на второто място – Брест с поставения на единадесето място Оксер.

Коефициентът за победа на Брест е 2.00 в bet365. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Оксер е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брест – Оксер: Статистика Н2Н

Като домакин, Stade Brestois 29 не е губил от Оксер в последните 3 срещи помежду им.
Stade Brestois 29 не са губили в последните 11 свои домакинства.
Гаетан Шарбоние е голмайстора на Stade Brestois 29 с 17 гола. Ромен Филипотьо има 4 гола за Оксер.

Брест – Оксер: Прогноза

Оксер изпусна точки в последните си два мача, но победата ще бъде сериозно предизвикателство към Брест. Друга причина за това е рекордът на посетителите, които загубиха само веднъж в последните си 5 посещения.

Ето защо, играчите трябва да очакват афера в Stade Francis-Le Ble този понеделник. Букмейкърите смятат, че Брест са ясни фаворити и целите ще бъдат премиум. Въпреки това, виждам, че тук гостува силен отбор.

Официални спонсори на Лига 2 са: Lotto.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG