Брест – Страсбург вторник 03 Декември

Двубоят между Брест – Страсбург ще се проведе на 03 Декември (вторник) от 20:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Страсбург бяха един от отличаващите се отбори във Франция през миналия сезон, тъй като приключиха петгодишното доминиране на ПСЖ на Купата, като победиха Гингам на финала.

Коефициентът за победа на Брест е 3.00. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Страсбург е 2.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Брест – Страсбург: Статистика Н2Н

Брест не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Страсбург бяха номер 8 в класирането с 21 точки. Сега са номер 13 с 18 точки.
Статистиката на Брест като домакин този сезон: 3-4-1.

Брест – Страсбург: Прогноза

Въпреки това, мъжете на Дал Оглио пропуснаха толкова много шансове наскоро и Страсбург отбеляза четири гола в два от последните си три мача, очакваме няколко гола тук. Смятаме, че това ще завърши в полза посетителите. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com