Бриаторе атакува Ферари заради Райконен

Флавио Бриаторе продължава да поддържа мнението, че Кими Райконен е слабото звено във Ферари и последния трябва да бъде освободен. Бриаторе знае и кой точно трябва да наследи „Ледения“ и това е младока Макс Верстапен от Ред Бул.

Междувременно, залози за победа на Райконен в последния старт за сезона в Абу Даби се приемат при коефициент от 21.00. Шансовете на Верстапен да триумфира в надпреварата са оценени на 12.00.

През миналия месец Бриаторе заяви, че ръководството на Ферари е допуснало грешка с удължаването на договора на Райконен до края на 2018 г. Той е убеден, че с финландеца в редиците си тима от Маранело. Не може да се бори за титлата при конструкторите.

„Не знам какво ще направи Серджо Маркионе (бел. ред. босът на Ферари), той е напълно непредсказуем. С Райконен обаче няма как да спечелиш титлата при конструкторите. За нея са ти необходими двама добри пилоти. С каквито в момента отбора не разполага. Със затворени очи взимах Макс Верстапен. Той е единственият истински пилот, който хората искат да гледат- гладиатор. Който несправедливо бива наказван всяко състезание“, заяви Бриаторе.

От началото на сезона Ферари е събрал 495 точки. Като 302 от тях е донесъл Себастиян Фетел. А останалите 193- Райконен (34.00 да стане световен шампион през следващия сезон).

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BGnull