Бристол Сити – Дарби, 16 септември

Двубоят между Бристол Сити – Дарби от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 16 септември (събота) от 17:00 часа на стадион Ащън Гейт. И двата отбора са един до друг в класирането за момента.

Коефициентът за победа на Бристол е 2.50. Равенството в мача е оценено на 3.40. Залози за победа на Дарби се приемат със ставка 3.00.  

Бристол Сити – Дарби: Статистика за двубои

Бристол не е печелил в 8 мача срещу окръг Дарби. Има  3 равенства и 5 победи за съперниците, които показват очевидното предимство за посетителите.

Последните 3 мача завършиха с попадения и за двата отбора.

Миналия сезон и двата играни мача бяха равенства.

Бристол Сити – Дарби: Прогноза

Дерби постепенно се подобрява през този сезон и отборът може би тепърва ще покаже най-добрите си изпълнения. Бристол е в състояние да отбележи срещу всеки противник, но прави грешки в защита, от които качествен отбор като  Дерби може да се възползва. Добра опция за залог е и двата отбора да отбележат гол, като Дарби има известно предимство по отношение на крайния резултат.

И двата отбора да отбележат  и над 2.5 гола при  2.20 с bet365 .

Победа за Дарби двоен шанс при 1,62 с bet365 .

Видра да вкара при 3.10 с bet365 .

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG