Бристол Сити – Нотингам Форест 4 август

Двубоят Бристол Сити – Нотингам Форест от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 4 август (събота) от 16:00 часа. Бристол Сити започва новия сезон срещу познати опоненти като. Отборите ще се надяват да постигнат по-добър сезон и ще искат да започнат силно в първия кръг.

Коефициентът за победа на Бристол Сити е 2.60 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Коефициентът за победа на  Нотингам Форест  е 2.90. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бристол Сити – Нотингам Форест: Статистика Н2Н

Бристол има 4 поредни победи срещу Нотингам у дома
Миналия сезон Бристол спечели у дома и изравни като гост
Нотингам са без загуба в 4 предсезонни приятелски мача, като печелят 3 от тях
Бристол са без победа  в последните си 4 мача преди сезона

Прогноза

Бристол ще иска да започне този сезон добре. Те може би не са успели да спечелят топ 6 място, поради слабата втора част на сезона, но амбициозният им ги води напред. Нотингам е приличен отбор, но играеха трудно при гостувания миналата година и може да са така отново и в тази кампания.

Бристол да спечели

И двата отбора да вкарат

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG