Бристол – Уулвърхямптън, 30 декември

Двубоят Бристол – Уулвърхямптън от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 30 декември (събота) от 19:30 часа.  Последният мач в събота е черешката на тортата за края на годината. Това е един от най- очакваните сблъсъци този сезон между двата най- силни отбора.

Вероятносттa Бристол да спечелят е оценена с коефициент 3.00 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Залози за победа на Уулвърхямптън се приемат със ставка  2.50.  

Бристол – Уулвърхямптън: Статистика Н2Н

Бристол спечели последните си 4 домакински срещи, отбелязвайки 2 гола във всяка
Бристол не е побеждаван в 7 мача
Вълците не са побеждавани в 10 мача
Вълците не са побеждавани в 5 поредни мача като гости
Вълците са вкарали в последните си 7 гостувания

Прогноза

Бристол е с изключително представяне у дома, а те усещат, че вълците са отслабени в момента. Това е шансът им да намалят разликата и домакините ще направят всичко възможно, за да се възползват и да вземат всички точки. Те имат качествата и манталитета да играят тези големи игри и ще се надяват на най-доброто.

Вълците също осъзнават, че не са на върха на своята форма и може би ще възприемат по-предпазлив подход. Те не бързат да печелят тази игра и ще се опитат да избегнат поражение. Бристол изглежда като малко по- голям фаворит в този сблъсък, в който може да стане и много изнервен.

Бристол – двоен шанс
BTTS: Да

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG