Бристoл Сити – Астън Вила, 25 август

Двубоят между Бристoл Сити – Астън Вила от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 25 август (петък) от 21:45 часа на стадион Аштън Гейт.

Петият кръг от Чемпиъншип на EFL се открива в петък с 2 игри в графика. Астън Вила пътува до  Бристол Сити с надеждата, че ще остави зад себе си всички разочарования до момента. Коефициентът за победа на Бристoл Сити е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Залози за победа  на Астън Вила се приемат със ставка 3.40

Бристoл Сити – Астън Вила: Двубой статистика

Има само 2 срещи между страните. И двата отбора играха миналата година и всеки отбор спечели съответната си домакинска игра. 2-0 на Вила Парк и 3-1 на Аштън Гейт бяха точните резултати.

Бристoл Сити – Астън Вила: Прогноза

Астън Вила не са сред най-добрите  гостуващи отбори. Те се бореха на чужд терен  миналия сезон и засега не изглеждат да са подобрили играта си. Бристол има силно фронтално дуо и винаги можем да очакваме голове от тях през този сезон. Но като се изключи последната им игра те са склонни да позволяват лесни голове. Едва ли ще има нули в резултата на таблото за тази игра.

Боби Рейд изглежда да е в изключителна форма. Нападателят се стреми да поддържа партньорството си със силния и могъщ Диджио и произвежда добри постижения. Той се разписа отново в срещата на Бристол в средата на седмицата срещу отбора на Уотфорд от Висшата лига. Да го подкрепим да вкара изглежда приличен избор.

И двата отбора да отбележат

Рейд да отбележи гол по всяко време

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG