Брус се чувства оптимистично, въпреки ударите от Грейлиш

Стив Брус е уверен в силата на своя отбор „Астън Вила“, въпреки че Джак Грейлиш може да пропусне първите три месеца от кампанията.

21-годишният играч трябва да претърпи операция на бъбреците, след неприятна травма в съботния приятелски мач от сезона срещу Уотфорд, когато се сблъска с Том Клевърли.

Бащата на Грейлиш публикува съобщение от името на сина си, което гласеше: „Абсолютно опустошен съм… получих лакът в стомаха в събота, което предизвика кръвоизлив в бъбрека ми.“

„Имах мини операция по рано в неделя сутринта и сега ще съм извън игра поне за два-три месеца.“

Грейлиш вкара пет гола в 33 изяви за Вила миналия сезон, коиро завършиха в средата на класирането в Чемпиъншип. Отборът отпадна от Висшата лига през 2015/16.

Брус е оптимист за шансовете на Вила да се наслаждават на много по-добра игра в този сезон и очаква с нетърпение началото на сезона в петък. Тогава Вила ще играят  срещу един от бившите му клубове – Хъл Сити.

Стив Брус сподели: „Харесва ми равновесието ни. Младите играчи, които сме привлекли със сигурност ще  подобрят нашия опит.“

„Ние изглеждаме много по-добре, много по-силни и по-добре подготвени по отношение на опита, който имаме.“

„[Глен] Уелан, [Ахмед] Елмохамади и [Джон] Тери носят голям опит и ноу-хау.“

„Чувствам, че трябва да играят за този клуб и те ще се справят с това, защото са играли във Висшата лига преди.“

„Аз съм  уверен, че те ще се справят с играта под напрежение .“

 

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

et365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече.

Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Save