Брьондби – Одензе понеделник 22 Октомври

Двубоят между Брьондби – Одензе ще се проведе на 22 октомври (понеделник) от 20:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Брьондби най-накрая завършиха двубоя си с три загуби преди две седмици, когато изпратиха AaB с 1-3 в Аалборг Портланд Парк.

Коефициентът за победа на Брьондби е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Одензе е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Вейле – Рандерс: Двубой статистика

Като домакин, Broendby IF не е губил от Odense Boldklub в последните 3 срещи помежду им.
Камил Вилчек е голмайстора на Broendby IF с 10 гола. Никлас Хелениус има 5 гола за Odense Boldklub.
Odense Boldklub нямат загуба в последните си 4 мача.

Вейле – Рандерс: Прогноза

Одензе значително подобри защитните си прояви в края на мача, но продължи да допуска голове в гостуването на АГФ в предишния кръг. Това представяне със сигурност е убило инерцията и те могат да бъдат уязвими в защита, срещу страната на Брьондби тук.

Домакините все още имат един от най-силните отбори в лигата, като имат Камил Уилчек и Хани Мухтар в техните редици. Полският фронт е бил забележителен досега през сезона. Той води с десет гола. Спирането му ще бъде доста голямо предизвикателство за страната, която вкара два гола в домакинството на AGF в предишния кръг.

Въпреки че в никакъв случай не е банкер, трябва да заложим на домакинската победа с коефициент 1,80 тук. Алтернативният залог ще бъде Камил Уилкик да вкара по всяко време.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Carlsberg, Froes, Davidsen.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG