Бъдещето на Кобрата зависи от мача Джошуа – Молина

Бъдещето на Кубрат Пулев и потенциалната атака на световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория ще зависи пряко от изхода на днешната битка между Антъни Джошуа (Анг) и Ерик Молина (САЩ). Британецът ще защитава за втори път короната на Международната боксова федерация (IBF), която спечели през април след успех над Чарлз Мартин (САЩ).
Очаква се до няколко дни Кобрата да стане официален претендент за въпросния пояс. При успех на Джошуа, веднага ще бъдат започнати преговори за мач. Ако това не се случи от промоутърската компания на Пулев ще натиснат IBF, за да се възползват от правото на задължителна защита срещу официалния претендент.

Има само един вариант Джошуа и неговият промоутър Еди Хърн да избегнат мач с българина още през пролетта. Това може да стане при обединителен мач с някой друг шампион или ако бъде заложен овакантен пояс. Вариантът това да се случи е много сериозен, а противникът на Джошуа ще бъде Владимир Кличко. В тази среща освен титлата на IBF ще бъде заложена вероятно и короната на Световната боксова асоциация.

При изненадващ успех на Молина, шансовете на Пулев намаляват, защото най-вероятно в контракта за срещата с Джошуа има клауза за моментален реванш. Това означава, че Кобрата ще трябва да почака още няколко месеца.

Олимпийският шампион от Лондон ще се изправи срещу трети пореден американец. Джошуа изнесе боксови лекции на Чарлз Мартин и Доминик Бризийл. Машината от Лондон има феноменалния актив от 17 успеха с нокаут от 17 професионални срещи. Букмейкърите са категорични, че и срещата с Молина няма да приключи по точки.

В типичния си стил Джошуа показа уважение към своя съперник и обяви, че няма никакво намерение да го подцени. Британецът само веднъж е имал проблеми в своите мачове досега. В срещата с Дилиън Уайт той беше сериозно разклатен, но в крайна сметка спечели в типичния си брутален стил.

Ерик Молина (25 победи, 19 с нокаут и 3 загуби) идва с реномето на тежко удрящ боксьор. Най-сериозният успех в неговата кариера беше в предишния му мач през април. Тогава той нокаутира в 10-ия рунд полския ветеран Томаш Адамек, въпреки че загуби по-голямата част от рундовете преди спирането на двубоя.

Молина вече има един неуспешен опит да стане световен шампион. Той беше нокаутиран от Дионтей Уайлдър през юни миналата година, но специалистите отчетоха, че е създал доста проблеми на американската звезда. В този мач Молина беше свален на три пъти в нокдаун, но успя да се изправи и да оцелее до деветата част.

Джошуа има предимство почти във всеки компонент. Той е по-висок с пет сантиметра и има по-дълги ръце. Постигнал е много повече в своята кариера, а техниката и бързината са няколко нива над тези на Молина. Британецът ще има и подкрепата на феновете, въпреки че няма да боксира в Лондон, а в Манчестър за пръв път в своята професионална кариера.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.