Бърнли – Барнзли 05 Януари bet365

Двубоят Бърнли – Барнзли от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 05 януари (събота) от 14:30 часа. Бърнли посреща Барнзли на родния си терен за 3-ти кръг от Английската ФА Къп. Мачът е насрочен за събота в Turf Moor. Барнзли е на 4-то място в лига 1 след записване на 46 точки досега.

Коефициентът за победа на Бърнли е 1.83. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Барнзли е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Барнзли: Статистика Н2Н

Като домакин, Бърнли не е губил от Барнзли в последните 4 срещи помежду им.
Барнзли нямат загуба в последните си 5 мача.
По време на последните 11 срещи с Бърнли като домакин, Бърнли спечели 7 пъти, при 2 равенства и 2 победи за Барнзли. Головата разлика е 22-11 в полза на Бърнли.

Бърнли – Барнзли: Прогноза

Това е напълно неуравновесена среща, без дори шанс за гостуващите. Барнзли играе в Лига 1, която е на трето място в йерархията на английския футбол, докато домакините, Бърнли, са част от престижната Висша лига, считана за най-добрата футболна лига в света. С добавеното предимство на домашния статус, Бърнли лесно ще придобие победата тук и напредва към четвъртия кръг на състезанието.

Единствената загуба на Бърнли срещу Барнзли на това място беше през 2008 г., когато последният беше съвсем различен отбор. Без тази загуба, Бърнли може да се похвали с 100% непобедим рекорд на този стадион срещу Барнзли.

Barnsley вкара общо един гол в последните си три гостувания и общо един гол в последните си 4 h2h мача в Turf Moor. Бърнли, който едва не пропусна шанса да играе в основния турнир на Лига Европа този сезон, няма да има никакви проблеми в изпращането на тази страна от Лига Една с огромна загуба.

Очаквайте Бърнли да спечели и в двете половини и да вкара повече от 2.5 гола в играта.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG