Бърнли – Борнемут 13 май

Двубоят между Бърнли – Борнемут ще се проведе на 13 май (неделя) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Бърнли се радваше на прилична кампания, но напоследък разруши своята солидна форма. Те ще поемат Борнемут след четири мача без победа и разрушителната загуба 5: 0 срещу Арсенал на Емирейтс преди седем дни.

Коефициентът за победа на  Бърнли е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на  Борнмут е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бърнли – Борнемут: Статистика Н2Н двубои

Бърнли са били по-успешният екип в историята на срещите Н2Н с черешите.

Клеретс спечелиха 8 и загубиха 4 от 18 срещи с Борнемут.

Черешите никога не са печелили мач в Turf Moor, като те са играли девет пъти там досега.

Двата отбора вкараха в последните пет срещи Н2Н.

Бърнли победи когато двата отбора се срещнаха в този сезон на Висшата лига, в края на ноември миналата година (1-2 на Vitality Stadium).

Прогноза

Бърнли спечели само 2 от последните си 9 мача у дома в лигата. Те имат и контузени играчи.

Черешите имат  три загуби в последните си 4 мача,  но победиха Суонзи с 1: 0 миналия уикенд у дома. Подобен резултат най-вероятно ще изпрати лебедите към Чемпиъншип.

Борнемут нямат добри резултати от пътуванията си напоследък. Те загубиха 3 и изравниха 2 от последните си пет в елитния клас. Това се дължи главно на липсата на прецизност в защитата, която в съчетание с последната тенденция  H2H и факта, че играта няма значение за нито един от двамата мениджъри, предполагат, че можем да видим и двата отбора да вкарат тук.

Борнемут или равен – двоен шанс
BTTS

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.bet-bg

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com