Бърнли – Борнемут 22 септември

Двубоят Бърнли – Борнемут от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 22 септември (събота) от 17:00 часа. Докато Борнемут са в стабилна форма този сезон, Бърнли се борят да се измъкнат от дъното на класирането в Premiership само с една точка от пет изиграни мача.

Коефициентът за победа на Бърнли е 2.87.  Равенството в мача е оценено с 3.10.  Коефициентът за победа на Борнемут е 2.55. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Борнемут: Статистика Н2Н

Бърнли не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Преди година Борнемут бяха номер 19 в класирането с 3 точки. Сега са номер 5 с 10 точки.
Джеймс Тарковски е голмайстора на Бърнли с 2 гола. Райън Фрейзър има 3 гола за Борнемут.

Прогноза

Всъщност, единствената победа на Бърнли в последните десет мача бе в квалификационния мач на Лига Европа срещу Басакшери, преди месец. И те вкараха само 6 гола в тези мачове. Bournemouth от друга страна, които имат 18 гола в последните си 10 мача, са имали само едно поражение този сезон, срещу Челси, успя да спечели три мача и да се съревновава, като също победи Милтън Кейнс Донс в Купата Carabao. Те ще се изправят пред Бърнли пълен с увереност, след като побеждават Лестър 4: 2 в последния си мач. Като цяло Бърнли държи по-добър рекорд в срещата си с глава, за да спечели 11 мача в сравнение с шестте победи на Борнмът,

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG