Бърнли – Брайтън събота 8 декември bet365

Двубоят Бърнли – Брайтън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 8 декември (събота) от 17:00 часа. Въпреки доброто си представяне в средата на седмицата в сблъсъка срещу Ливърпул, Клеретс в крайна сметка бяха победени от отбора на Юрген Клоп пред своите фенове. 

Коефициентът за победа на  Бърнли  е 2.75 Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Брайтън е 2.62. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Брайтън: Статистика Н2Н

Бърнли не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Бърнли са в серия от 3 поредни загуби.
Бърнли са в серия от 3 поредни домакински загуби.

Бърнли – Брайтън : Прогноза

В резултат на загубата срещу Ливърпул, Бърнли остана в зоната на отпадане в класацията на Висшата лига, но победа над Брайтън може да им помогне да се отдалечат от дъното. Чайките имат добри изяви в сезон 2018/2019 и се отправят към съботния мач след победа с 3: 1 над Кристал Палас. Виждайки, че Бърнли направи много бавно начало на сезона, ние очакваме, че посетителите ще завършат триумфално срещата на Turf Moor.

Брайтън или равен – двоен шанс е безопасна опция
Смелите играчи могат да опитат с победа за Брайтън  bet-bg.com

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG