Бърнли – Евертън 26 декември bet365

Двубоят Бърнли – Евертън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 26 декември (сряда) от 17:00 часа Както Бърнли, така и Евертън имаха трудности преди празниците. Домакините загубиха осем от последните десет мача в лигата и така слязоха в зоната на отпадане в средата на сезона. 

Коефициентът за победа на Бърнли  е 4.33 Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на  Евертън е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Евертън: Статистика Н2Н

Евертън не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Евертън като гост този сезон: 1-3-4.
Преди година Бърнли бяха номер 6 в класирането с 32 точки. Сега са номер 18 с 12 точки.

Бърнли – Евертън: Прогноза

Евертън също се сблъска с поредица от поражения, след  добре претоварен график, в който играха срещу отбори като Манчестър Сити и Тотнъм Хотспър в последните два кръга. Те допуснаха 9 гола в тези загуби, включително шест в неделя вечерта.

Бърнли или равен – двоен шанс

И двата отбора да вкарат  bet-bg.com

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG