Бърнли – Кардиф събота 13 Април

Двубоят Бърнли – Кардиф от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 13 април (събота) от 17:00 часа. Бърнли драстично подобри шансовете си да оцелее във Висшата Лига миналия уикенд с отлична победа от 3:1 срещу Борнмът, като този резултат ги постави на 14-о място в таблицата.

Коефициентът за победа на Бърнли е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Кардиф е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Кардиф: Статистика Н2Н

Като домакин, Бърнли не е губил от Кардиф в последните 10 срещи помежду им.
Ашли Барнс е голмайстора на Бърнли с 10 гола. Виктор Камараса има 5 гола за Кардиф.
Преди година Бърнли бяха номер 7 в класирането с 49 точки. Сега са номер 14 с 36 точки.

Бърнли – Кардиф: Прогноза

Смятаме, че това е достатъчно, за да погледнем на домакинската победа като много привлекателен залог, така че това е, което подкрепяме тук, заедно с 2-0 предсказване на точния резултат. Също така избираме Ашли Барнс, за да се включи в протокола по всяко време в срещата.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG