Бърнли – Кристъл Палас неделя, 10 Септември BET365

Двубоят между Бърнли – Кристъл Палас ще се проведе на 10 септември (неделя) от 15:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Франк де Бур е оптимист, че водения от него тим на Кристъл Палас може да се оттърси от кошмарния старт на сезона, но това може да стане за около десет мача. „Орлите“ не спечелиха точка в първите три кръга на новия шампионат, а в неделя гостуват на Бърнли.

Коефициентът за победа на Бърнли е 2.35Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25Залози за това Кристъл Палас да победят се приемат със ставка 3.40.

Де Бур и компания не само загубиха три пъти поред съответно от Хъдърсфийлд, Ливърпул и Суонзи, но и не вкараха гол в тези срещи (2.40 да открият резултата срещу Бърнли). Холандецът помоли за още време, за да оправи нещата на „Селхърст Парк“.

„Тези неща винаги отнемат време, просто не трябва да се паникьосваш. Обикновено са нужни около десет мача. Към този момент сме изиграли седем или осем, като в това число включвам приятелските мачове и двубоя за Купата. Тук говорим за един проект и не можем да загърбим всичко само заради един лош старт“, заяви Де Бур.

Холандецът има кадрови проблеми преди визитата на Бърнли, след като няма да може да разчита на Бакари Сако, Уилфред Заха, Конър Уикъм и Пап Суаре. Новото попълнение Мамаду Сако не е в оптимална кондиция и е под въпрос.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG