Бърнли – Лестър 14 април

Двубоят между Бърнли – Лестър  ще се проведе на 14  април (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия Бърнли се надява да завърши в първите шест с победа срещу Лестър Сити в събота. Бърнли е 5 точки зад Арсенал и 6 пред гостите.

Коефициентът за победа на Бърнли е 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на  Лестър  е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бърнли – Лестър : Статистика Н2Н за двубои

5 те Н2Н среши в лигата между Бърнли и Лестър досега се случиха през сезон 2014 г. Отборите обаче се срещаха многократно   в Чемпиъншип. Лисиците спечелиха 3 от мачовете за ВЛ, изравниха 1 и загубиха 1.

Клеретс спечелиха  същата среща през миналия сезон с 1: 0. Това сложи край на поредицата им от 4 загуби срещу Лисиците на  Turf Moor във всички състезания.

Заслужава си да се отбележи, че Бърнли спечели само 3 домакински мача срещу Лестър от 2003 г. насам, изравни 2 и загуби 6 от 11 общо.

Прогноза

Бърнли са   категорични фаворити след  като са спечелили 4 поредни. Лестър пък е непоследователен през последните месеци. Все пак, с играчи като Джейми Варди и Крис Ууд в двата края на терена, трябва да очакваме открит мач в събота вечер.

Очакваме мачс висок резултат. А в сегашния си вид Бърнли трябва да приключи с 2-1. Бърнли вкара и допусна в 5 от последните си 7 домакински мача, а Лестър в 10 от последните 12 пътувания.

BTTS, Победа за Бърнли

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com