Бърнли – Ливърпул 5 декември bet365

Двубоят Бърнли – Ливърпул от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 5 декември (сряда) от 21:45 часа. Ливърпул ще защитава челната позиция на класирането във Висшата лига в сряда. Гостите са фаворити, след като показаха добра форма в последните си мачове.

Коефициентът за победа на  Бърнли  е 14.00 Равенството в мача е оценено с 5.75. Коефициентът за победа на Ливърпул   е 1.28. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Ливърпул: Статистика Н2Н

Бърнли не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Сам Воукс е голмайстора на Бърнли с 3 гола. Мохамед Сала има 7 гола за Ливърпул.
Преди година Бърнли бяха номер 6 в класирането с 25 точки. Сега са номер 19 с 9 точки.

Бърнли – Ливърпул: Прогноза

Бърнли падна в опасната зона, след като взе  една точка от последните пет мача. Те са допуснали четири или повече гола  три пъти в този процес и имат втория най-слаб защитен рекорд в лигата след 13 кръга. Последните неуспехи дойдоха след международната почивка, когато Кларетс загуби домакинската си среща с Нюкасъл Юнайтед с 1-2.

Това ще бъде музиката към ушите на Салах и компания, които имат шанс да запазят добрата си форма. Салах, Фирминьо и Александър-Арнолд бяха голмайсторите в победата с 0: 3 над Уотфорд миналата седмица. Червените загубиха в средата на седмицата в Шампионската лига срещу PSG (2-1 в Parc Des Princes), и победа тук на Turf Moor би могла да увеличи доверието в отбора преди предстоящите предизвикателства.

Ливърпул -1.5 хендикап
НР / ФТ Ливърпул / Ливърпул

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclaysbet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG