Бърнли – Манчестър Сити 28 Април

Двубоят Бърнли – Манчестър Сити от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 28 април (неделя) от 16:05 часа. Шумът от първото полувреме в понеделник вечерта помогна на Бърнли да вземе малко вероятна точка далеч от Стамфорд Бридж, когато се изправиха срещу Челси.

Коефициентът за победа на Бърнли е 23.00. Равенството в мача е оценено с 9.00. Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.14. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Манчестър Сити: Статистика Н2Н

Ашли Барнс е голмайстора на Бърнли с 11 гола. Серхио Агуеро има 19 гола за Ман Сити.
Бърнли нямат загуба в последните си 4 мача.
Преди година Бърнли бяха номер 7 в класирането с 53 точки. Сега са номер 15 с 40 точки.
Изминалите срещи

Бърнли – Манчестър Сити: Прогноза

Неотдавнашният рекорд на гражданите изглежда доста зловещ за феновете на домакините. Страната на Пеп Гуардиола спечели пет мача подред у дома си, допускайки само един гол в процеса и отбелязвайки 10 на другия край.

Всъщност подкрепата на Манчестър Сити за победа и под 3.5 гола изглежда страхотен залог тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG